Køb for 599 DKK mere
og få fri fragt
Hvad koster en saltlampe? Vi guider dig til netop den der passer dig

Hvad koster en saltlampe?

3 minutter
3 minutter

Prisen på en saltlampe i Danmark kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder lampens størrelse, kvaliteten af saltkrystallen, og om den kommer fra en specialforretning eller en mere generel butik. Yderligere faktorer som mærke og design - for eksempel om lampen er håndskåret eller kommer med en særlig base kan også påvirke prisen.

Generelt kan mindre saltlamper starte fra omkring 100,00 kr. - 200,00 kr., mens større eller særligt udsmykkede lamper kan koste flere hundrede kroner. Hvis lampen inkluderer specielle funktioner som en dæmper til lyset eller er af en særlig høj kvalitet af saltkrystal, kan prisen også være højere. Prisen på saltlamper afhænger i høj grad af størrelsen og dermed vægten på lampen. De mindste saltlamper vejer typisk 1-2 kilo og koster 195 kr. hos Saltlampen.dk, mens en lampe på 2-3 kilo koster 249 kr. Store lamper fra 3-5 kilo koster 299 kr., mens du hos Saltlampen.dk kan få en stor saltlampe på 7-9 kilo for 440 kr.

Hvorfor betyder størrelsen og vægten så meget for prisen? Tjae, så stor prisforskel er der nu heller ikke på de forskellige versioner, men det er klart at når en saltlampe skal fragtes helt fra Himalaya og hjem til dig, så betyder vægten og dermed fragten en del.

Hvad er prisen på en saltlampe? Det afhænger bl.a. af størrelsen.

Hvis du ikke har haft en saltlampe før, kan du også vælge at lægge ud med en ganske billig saltlampe til stikkontakten, eller en saltlampe med USB. Nogle vil dog mene, at de er til børneværelset eller mere er en gadget end en decideret saltlampe, men hver sin smag og holdning. Det er helt op til dig hvilken saltlampe du foretrækker, så lad ikke andres smag influere dit køb. Den mest solgte saltlampe er stadig den klassiske saltlampe, som fås i fire forskellige størrelser og dermed også fire forskellige prisklasser. 

Der er med efterhånden kommet et pænt stort udvalg af saltlamper, og derfor kan det heller ikke undre, at der er store forskelle i kvaliteten. Du må for guds skyld ikke lade dig friste af, at købe en ikke-autentisk saltlampe fra Himalaya selv om der sikkert er ganske mange af disse på internettet. Du vil slet ikke få samme glæde af din saltlampe, og dens effekter på indeklima, krop og sind, kan du også skyde en hvid pil efter.

Hos Saltlampen.dk forhandler vi kun ægte saltlamper fra nøje udvalgte producenter, og derfor kan du være sikker på at der er styr på kvaliteten og autenciteten.

Er farven afgørende på prisen på saltlamper?

Den klassiske saltlampe er den orange saltlampe, der ofte går under navnet pink. Den er dog mere orange end decideret pink, og hvis den er rødlig på billederne skyldes det nok mere en god fotograf eller billedbehandling.

Den orange er den billigste type saltlampe, da den er mere udbredt. Den hvide og især den grå saltlampe er mere sjældne og derfor også dyrere at købe. Du kan også købe enkelte hvide og grå saltlamper hos os - bl.a. er denne hvide saltlampe ganske populær.

For at få en præcis pris på en saltlampe, vil det være bedst at kigge på hjemmesider for detailhandlere eller besøge lokale butikker, der sælger saltlamper. Priserne kan også variere baseret på tilbud eller særlige salg. Hos Saltlampen.dk fører vi velsagtens Danmarks største udvalg af saltlamper, så mon ikke vi har netop den du er på udkig efter?