Køb for 599 DKK mere
og få fri fragt

Himalaya badesalt

Himalaya badesalt – ren forkælelse fra naturens skattekammer

Vores Himalaya badesalt er hentet direkte fra de uberørte højder af Himalaya-bjergene, hvor naturens renhed og kraft er bevaret. Dette mineralrige salt er et ægte vidunder fra naturen, udvundet med omhu og respekt for miljøet. 

3
85,00 DKK
Himalaya badesalt
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
3 produkter
Nulstil filter

Forkæl dig selv med Himalaya badesalt 

Sundhed og velvære i hvert et gran

Hver eneste krystalklare saltgranule i vores Himalaya badesalt er en kærlighedserklæring til din krop. Rig på naturlige mineraler såsom magnesium, calcium, og kalium, tilbyder dette salt ikke kun en luksuriøs badeoplevelse, men bidrager også til at forbedre hudens sundhed og velvære. Det er perfekt til at lindre ømme muskler, reducere stress og fremme en følelse af ro og balance.

Ægte bæredygtighed og kvalitet

Hos Saltlampen.dk, forpligter vi os til kun at tilbyde de fineste og mest bæredygtige produkter. Vores Himalaya badesalt er nøje udvalgt og testet for at sikre, at du kun får det allerbedste produkt. Det er 100% naturligt og fri for tilsætningsstoffer, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der værdsætter ægte naturlige skønhedsprodukter.

Rig på mineraler

Himalaya salt er så rigt på mineraler - helt nøjagtigt 84 mineraler - hjælper et bad i saltvand med at lindre og reparere beskadiget hud og fremme cellefornyelsen. Det er derfor rigtigt godt for din hud.

En luksuriøs oplevelse i dit eget hjem

Gør dit badeværelse til et lukuriøst mini-spa med Himalaya badesalt. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv efter en lang dag, eller give en særlig gave til en du holder af, er vores Himalaya badesalt det perfekte valg. Nyd den blødgørende og afslappende effekt og lad dig forføre af den naturlige charme fra verdens højeste bjergkæde.

Himalaya badesalt med æteriske olier

Ud over de gavnlige virkninger for krop og sjæl, har vi valgt at forhandle Himalaya badesalt med æteriske olier. De aromatiske og plejende olier skaber velvære både for huden og sindet, og afhængig af varianten, er der op til flere ekstra gode grunde til at vælge Himalaya badesalt med æteriske olier.

Køb dit Himalaya badesalt hos os

Udforsk vores sortiment og find din favorit blandt vores forskellige størrelser og varianter. Hver gang du vælger vores Himalaya badesalt, tager du et skridt mod dybere selvpleje og harmoni med naturen. Vi fører følgende produkter indenfor Himalaya badesalt med æteriske olier:

👉 Relax: Lavendel & Jojoba
👉 Detox: Te-træ & Lime
👉 Skin revive: Geranium & Grapefrugt